Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Постраждала 4-річна дівчинка: у Білій Церкві автомобіль на швидкості вилетів на тротуар (Відео)
Постраждала 4-річна дівчинка: у Білій Церкві автомобіль на швидкості вилетів на тротуар (Відео)
Понеділок 1 Лютого, 2021

У Білій Церкві водій автомобіля скоїв наїзд на двох пішоходів, серед яких була малолітня дитина.

Як повідомила патрульна поліція Кивщини, подія трапилася в суботу, 30 січня. На початку 19-ї години екіпаж патрульних отримав виклик про ДТП з потерпілими на проспекті Князя Володимира.

За попередньою інформацією: 35-річний водій Renault Logan, рухаючись проспектом не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив виїзд на тротуар, де скоїв наїзд на двох пішоходів та металеве огородження.

Відео моменту ДТП:

Внаслідок автопригоди 45-річний чоловік та 4-річна дівчинка отримали травми та були шпиталізовані до лікарні.

Надалі цією справою займатимуться слідчі, які встановлять механізм скоєння дорожньо-транспортної пригоди та з’ясують всі деталі події.

Всього за суботу та неділю, 30-31 січня, на території Київської області сталося 117 ДТП, з них 2 – з травмованими, одна особа отримала травми та дві людини загинули.

Патрульна поліція Київщини:

Пам’ятайте, що ДТП – це одна мить, з наслідками якої можна боротися все життя! Тому закликаємо усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР. Бережіть себе та своїх близьких!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors