Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Помер 5-річний хлопчик, в якого стріляли поліцейські на Київщині
Помер 5-річний хлопчик, в якого стріляли поліцейські на Київщині
Понеділок 3 Червня, 2019

5-річний хлопчик, якого 1 червня п’яні поліцейські поранили з вогнепальної зброї у Переяслав-Хмельницькому, помер. Про це повідомила кореспондент “Прямого”.

Нагадаємо, 1 червня в Київській області 5-річний хлопчик внаслідок пострілу дістав тяжке поранення голови та відкриту черепно-мозкову травму. Поліція встановила, що травму дитина дістала внаслідок випадкового пострілу на подвір’ї за місцем проживання у місті Переяслав-Хмельницький.

Поліцейських, які поранили дитину, можуть взяти під варту, якщо є загроза перешкоджання проведення слідчих дій.

 Речник генпрокурора Лариса Сарган. повідомила, що зараз правоохоронцям готують нову підозру з перекваліфікацією на ч.2 ст.115 (умисне вбивство).

Підозри будуть вручені в суді зранку о 9:00, де їм обиратиметься запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою“, – розповіла Сарган.

Бабуся пораненого хлопчика розповіла, що поліцейські визнають свою вину, але не знають, хто з них попав у дитину, бо були дуже п’яні.

Нагадаємо, батьки знайшли свого сина на вулиці, він був весь у крові. Після госпіталізації медики виявили кульове поранення в голову. Хлопчика прооперували, зараз він у важкому стані. Інцидент стався в п’ятницю, 31 травня. На момент виявлення травми дитина була скривавлена і вочевидь мала травму голови та судоми.

“31 травня 2019 року, о 15.55 до травматологічного відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні звернулися батьки п”ятирічного Кирила з попереднім діагнозом відкрита черепно-мозкова травма. За словами очевидців батьки знайшли хлопчика на вулиці і подумали, що він вдарився головою об брівку.”

Після консультації нейрохірурга хлопчика прооперували.

“У дитини виявлене кульове поранення, яке спричинило перелом кісток черепа та пошкодження головного мозку. Хто поранив хлопчика, чим саме і які були причини наразі з’ясовує поліція, яку лікарі одразу повідомили. Нині дитина у надзвичайно тяжкому стані, на апараті штучного дихання.”

На місці події працювала слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції.  За характером отриманої травми лікарі проводять оперативне втручання. За попередніми висновками медиків,  у малолітньої дитини тяжке поранення голови, відкрита черепно-мозкова травма.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors