Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Поліція притягнула до відповідальності керівників будівельних ТЦ за порушення карантину
Поліція притягнула до відповідальності керівників будівельних ТЦ за порушення карантину
Середа 1 Квітня, 2020

У той складний час, коли свою діяльність припиняють підприємці різного рівня, дотримуючись вимог карантинних заходів, деякі з  них порушують закон і намагаються на цьому заробити більші статки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області

Так, на території кількох районів, а саме в Білоцерківському, Бориспільському та Києво-Святошинському деякі керівники великих торговельних центрів продовжили свою діяльність в частині торгівлі забороненими товарами.   

Таким чином суб’єкти господарювання порушили вимоги Постанови  Уряду країни щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.

Працівники поліції Київщини зібрали достатньо доказів продажу будівельних матеріалів громадянам, опитали свідків і склали на власників цих торговельних центрів адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП.

Адмінматеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення.

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства посадовцям загрожує сплата штрафу у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це становить від 34 тисячі до 170 тисяч гривень.

Поліція вкотре звертається до пересічних громадян та підприємців не порушувати умов карантину, бути свідомими та законослухняними!  

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors