Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Поліція Білої Церкви викрила у привласненні 4 млн грн “горе бізнесмена”
Поліція Білої Церкви викрила у привласненні 4 млн грн “горе бізнесмена”
Четвер 12 Грудня, 2019

Поліція Білої Церкви викрила у привласненні 4 млн гривень жителя столиці.

Днями слідчі Білої Церкви скерували до суду обвинувальний акт стосовно одного з власників місцевого підприємства. Про це повідомляє поліція Білої Церкви.

Поліцейські, які проводили розслідування з’ясували, що потерпілий запропонував стати співзасновником організації 52-річного жителя столиці. Юридична адреса організації, яка спеціалізувалась з постачання автомобільних шин знаходилась в Білій Церкві. Згодом заявник помітив зникнення коштів з рахунків та повідомив про це до поліції. Слідчі встановили незаконні оборудки підприємця на суму 4 млн 515 тисяч гривень.

Після повідомлення чоловікові про підозру за ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України той без дозволу виїхав за межі країни. Однак це не завадило оголосити чоловіка в міжнародний розшук та направити матеріали до суду. Чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors