Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Платіжки за тепло: скільки білоцерківці сплачують за комунальні послуги
Платіжки за тепло: скільки білоцерківці сплачують за комунальні послуги
Неділя 26 Січня, 2020

Незважаючи на теплу осінь та зиму, цифри в платіжках за опалення неприємно здивували білоцерківців.

Люди масово скаржаться на те, що комунальники надсилають їм платіжки за гружень з величезними сумами, хоча помітного похолодання, порівняно з листопадом, у грудні не було. А також білоцерківців не влаштовує температура в батареях, тому що платять, як за гарячі, проте вони ледве теплі.

Білоцерківці цього опалювального сезону не помітили обіцяних від уряду знижок, про які повідомив у своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Допис Олексія Гончарука розкритикували білоцерківці.

Виконуючи постанову уряду, члени Білоцерківкого виконкому прийняли рішення зобов’язати «Білоцерківтепломережу» знизити тарифи на тепло на 7%.

Однак радість білоцерківців була недовгою, національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг оголосила про збільшення тарифу на централізоване опалення для жителів Білої Церкви на 9%.

У Білій Церкві підвищили тариф на опалення

Для потреб населення тариф на теплову енергію становитиме 1414,02 грн/Гкал без ПДВ, а з урахуванням ПДВ – 1696,82 грн, що на 145,99 грн більше. Тобто зростання тарифу складає 9,41%.

Для довідки, Зеленський змінив кадровий склад національної комісії з тарифів 29 жовтня.

Соціальні мережі вибухнули невдовленням після “подарунку” від НКРЕКП і почали ділитись своїми захмарими сумами за опалення.

В Україні залишається актуальною проблема неврахованих площ, рахунки за які розподіляють на всіх мешканців будинку. Такі проблеми можуть виникнути через незаконні прибудови, виніс батарей на балкони або не враховане підключення до загальної системи опалення.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors