Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > “Пішов ти в ж..пу, Володя”: на грузинському ТБ обматюкали Путіна
“Пішов ти в ж..пу, Володя”: на грузинському ТБ обматюкали Путіна
Понеділок 8 Липня, 2019

Ведучий авторської програми на грузинському телеканалі “Руставі-2” Георгій Габунія російською мовою звернувся до президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише Ехо Кавказу.

Текст звернення складався виключно з нецензурних виразів.

Генеральний директор телекомпанії “Руставі 2” Ніка Гварамія засудив нецензурну лайку в авторській програмі Габунії. Гварамія зазначив, що незважаючи на те, що дана передача є авторською, канал не підтримує таку нудотну лайку в прямому ефірі.

При цьому гендиректор підкреслив, що повністю згоден з пафосом заяви Габунії і не має наміру вибачатися за мат на адресу Путіна, але зазначив, що канал вважає неприпустимою таку самодіяльність.

Телекомпанія “Руставі-2” згодом видалила відеоролик зі зверненням зі своєї сторінки в Facebook.

Тим часом російський пропагандист Дмитро Смирнов опублікував відео на своїй сторінці в twitter, заявивши про якесь розчарування Грузією.

При цьому президент Грузії Саломе Зурабішвілі розповсюдила заяву, в якій засудила зазначений випуск програми на телеканалі «Руставі-2», назвавши дії ведучого нанесенням шкоди державним інтересам.

Прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе назвав звернення журналіста до російського президента «огидною провокацією і спробою дестабілізації».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors