Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Патрульні Білої Церкви врятували життя керманичу
Патрульні Білої Церкви врятували життя керманичу
Вівторок 25 Січня, 2022

Нещодавно на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що в полі на 140 км автодороги M-05 Київ — Одеса стоїть автомобіль. Заявник переймався, чи не трапилась автопригода.

Прибувши на місце виклику, охоронці порядку виявили транспортний засіб Chevrolet, з пошкодженим колесом, який застряг у снігу.

Про це повідомляє патрульна поліція Білої Церкви.

Водій сидів в зачиненому автомобілі з вимкненим двигуном та поводився неадекватно. Чоловік не реагував на заклики патрульних та не відповідав на їхні питання.

Обличчя чоловіка ставало все більш блідим. Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю громадянина, ТОРівці вирішили розбити скло в дверцятах автомобіля та відчинити їх, аби надати громадянину допомогу. 

Після того, як чоловіка дістали з транспортного засобу, він неодноразово подякував поліцейським та повідомив, що погано почувається та дуже змерз. 

Патрульні викликали на місце події лікарів, які ушпиталили громадянина до медичного закладу. Дізнавшись номер телефону батька керманича, інспектори повідомили його про те, що сталось і де наразі перебуває його син.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors