Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Онкодиспансер у Білій Церкві не закриють
Онкодиспансер у Білій Церкві не закриють
Середа 24 Листопада, 2021

24 листопада на засіданні Київської обласної ради розглядалось актуальне і вкрай важливе питання для Білої Церкви та всієї південної частини Київщини про реорганізацію Білоцерківського онкодиспансеру, що знаходиться у власності Київської обласної ради.

Як повідомив депутат Київської обласної ради Володимир Сабадаш, дане питання розглядалося на двох комісіях: на комісії з питань комунального майна і на медичній комісії, і отримало позитивні висновки. Крім цього, ніяких скорочень і ліквідації не буде, а буде приєднання Білоцерківського до Київського обласного онкодиспансеру.

Будуть підвищені заробітні плати працівникам та буде покращена матеріально-технічна база. В сукупності це все дасть можливість покращити якість послуг для людей, які проживають у місті Біла Церква і не тільки.

Як повідомив директор Київського обласного онкологічного диспансеру,р ішення КОДА про передачу корпусу від протитуберкульозного диспансеру для потреб розвитку онкологічної служби створить належні умови для розширення матеріально-технічної бази. Там необхідно створити операційний та реанімаційний блоки, для яких цього року вже було закуплено обладнання.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors