Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Офіційна інформація стосовно незаконного вилучення поліцейськими біг-бордів по місту Біла Церква
Офіційна інформація стосовно незаконного вилучення поліцейськими біг-бордів по місту Біла Церква
Субота 20 Липня, 2019

Сьогодні в мережі поширилася інформація стосовно незаконного вилучення поліцейськими біг-бордів по місту Біла Церква.

Повідомляємо, що згідно Наказу управління містобудування і архітектури Білоцерківської міської ради про проведення демонтажу рекламних засобів, працівники однієї з комунальних місцевих служб сьогодні здійснювали демонтування конструкцій усіх рекламних щитів по місту з закінченням термінів дії (фото одного з них додається).

Під час демонтувань працівники поліції здійснювали охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху, оскільки біг-борди знаходились поряд з дорогою, де працював будівельний кран.

Також деякі рекламні конструкції являлись речовими доказами по кримінальному провадженню, відкритому щодо одного з кандидатів в народні депутати України за ст.157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права) Кримінального кодексу України.

Враховуючи цей факт, слідчий після проведення демонтування вилучив такі конструкції з зображеннями для подальшого проведення експертизи.

20 липня по Білій Церкві проводився демонтаж білбордів, як речовий доказ здійснення злочину, що має ознаки ч. 1 ст. 157 Кримінального Кодексу України.

У цій статті йдеться про перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або права брати участь у референдумі та перешкоджання діяльності іншого суб’єкта виборчого процесу.

Нагадаємо, що один з кандидатів по 90 ВО заявив в поліцію на іншого кандидата. Мовляв, той використовує в агітації подібну символіку. Після чого поліція опломбувала борди кандидата як речові докази у справі.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors