Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Офіцер ЗСУ просить допомогти родині загиблого білоцерківського Героя
Офіцер ЗСУ просить допомогти родині загиблого білоцерківського Героя
Понеділок 4 Травня, 2020

Вдова загиблого Героя Олександра Яцуна потребує дороговартісного лікування. У неї виявлено онкозахворювання. Грошей у родини катострофічно не вистачає.

Анатолій Штефан “Штирлиц” звернувся до всіх небайдужих з проханням допомогти онкохворій дружині загиблого Героя.

“Друзі прошу Вашої допомоги.
В родині загиблого білоцерківського Героя Олександра Яцуна нове життєве випробування!

Вдова загиблого воїна Олександра, Олійничук (Яцун) Наталя – онкохвора, грошей катастрофічно не вистачає! Нещодавно Наталя пройшла черговий етап лікування і питання фінансової підтримки стало ще гострішим. У Наталі двоє неповнолітніх дітей.

Допомогти можна на картку ПриватБанку:
5168757316665860 Олійничук Наталія.

Дякую Вам за будь-яку допомогу, фінансову або коментар та репост для поширення”, – написав офіцер у своєму телеграм-каналі.

Олександр Яцун загинув 19 квітня 2015 р. під час виконання службового завдання в районі м. Костянтинівка, Донецька область. У нього залишилися мати, дружина та двоє дітей.

Указом Президента України № 567/2016 від 21 грудня 2016 року, “за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, Олександр Яцун нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото пам’ятника.



Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors