Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Очільник поліції Київської області представив нового керівника поліції Білоцерківщини
Очільник поліції Київської області представив нового керівника поліції Білоцерківщини
Вівторок 28 Січня, 2020

28 січня, начальник Головного управління поліції Київської області Андрій Нєбитов представив особовому складу та громаді Білоцерківщини нового керівника поліції району. Ним став екс-керівник поліції Васильківщини Михайло Пелех.

Як зазначив Андрій Нєбитов, до підбору кандидатури на цю посаду керівництво Національної поліції України поставилось відповідально.

За словами керівника обласної поліції, Михайло Пелех прийшов до нас з Миколаївської області, де згодом очолив Васильківський відділ поліції. За час своєї служби зарекомендував себе як гідний офіцер, тому рішення хто саме очолить Білоцерківський відділ поліції було однозначним. З таким керівником особовому складу Білоцерківського відділу поліції неодмінно вдасться покращити результати роботи.

На представленні були присутні представники органів місцевого самоврядування познайомилися з новим очільником та висловили сподівання на майбутню налагоджену співпрацю. Кожен з присутніх мав можливість задати керівництву поліції питання та отримати на нього вичерпну відповідь.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors