Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Очільник Київської ОДА Михайло Бно-Айріян звернувся до жителів міста Узин
Очільник Київської ОДА Михайло Бно-Айріян звернувся до жителів міста Узин
Вівторок 1 Жовтня, 2019

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook звернувся до жителів міста Узин з проханням підтвердити слова голови Узинської ОТГ Віталія Гринчука про покращення екологічної ситуації в місті.

Тримаю руку на пульсі з приводу екологічної ситуації у вашій громаді.
Одразу після моно призначення за моїм поданням до Прем’єр-мінстра України, ним була ініційована величезна перевірка всіх підприємств, які ведуть діяльність у вашому краї.

Вчора я зібрав усі перевіряючі органи та представників фунціонуючих підприємств.

Голова Узинської громади Віталій Гринчук повідомив, що є позитивні зрушення, багато проблем виправлено. Перевіряючі структури (ГУ Держпраці, ГУ ДСНС, ДФС, Державна екологічна інспекція, Держспоживслужба та ін.) по кожному підприємству дали зауваження і приписи. На нашому сайті ви можете знайти таблицю, які проблеми виявили та виправили, по підприємству.

Отже, прогрес є, але деякі питання у мене залишилися, в тому числі і по цукровому заводу. Тому разом з екоінспекцією я особисто приїду і ще раз перевіримо ситуацію.

Буду вдячний вам за коментарі та альтернативну точку зору. Чи бачите ви прогрес в екологічній ситуації? Наскільки правий голова громади, запевняючи, що люди задоволені результатом?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors