Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Незаконно переорана земля АТОвців у Білій Церкві: хто винен і хто компенсує збитки (Відео)
Незаконно переорана земля АТОвців у Білій Церкві: хто винен і хто компенсує збитки (Відео)
Вівторок 14 Квітня, 2020

На Київщині у Білоцерківському районі фермер тракторами порівняв усі ділянки АТОвців разом із засіяною городиною і садженцями дерев. Під колесами техніки опинились усі наділи ветеранів. Як з’ясувалося, фермер отримав від голови кооперативу дозвіл на оренду цього поля.

Три сотні ділянок, площею 25 га під Білою Церквою, які віддано ветеранам війни на Сході, незаконно переорали та хотіли засіяти. На ріллю перетворили й польові дороги між наділами.

Хто винен і хто компенсує людям збитки, детально у сюжеті “Спецкор” телеканалу 2+2.

Нагадаємо, 26 березня невідомі особи переорали та планували засіяти приватні ділянки учасників АТО в Білій Церкві. Ці ділянки були розмежовані, винесені дороги, а деякі навіть оброблялися власниками та використовувалися як городи. 

Як виявилось, голова ОК “КП ТРЕТІЙ КВАРТАЛ”, пані Мялковська Наталія уклала договір аренди від 23.03.2020 року з фермерським господарством “АГРОРОСТ” для обробки земельних ділянок, згідно якого вони і проводили роботи.

Як повідомило “АГРОРОСТ”,  вони були проінформовані головою кооперативу пані Наталею, що з власниками ділянок проведені загальні збори і вони не проти їх аренди, використання під посів і делегування Голови кооперативу для підписання цього договору.

28 березня відбулась зустріч учасників АТО з головою кооперативу Мялковською Наталією. Однак, звинувативши власників приватних ділянок (учасників АТО), що ті не обробляють їх і землі простоюють, вона не могла пояснити, чий підпис стоїть на договорах із “АГРОСВІТОМ” і хто їх укладав.

Наразі учасниками АТО написано заяви до Національної поліції, за якими відкрито кримінальне провадження.

Підписуйтесь на телеграм-канал Анатолія Штефана (Штірліца) : https://t.me/a_shtirlitz 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors