Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > НАЗК повідомить НАБУ про те, що мер Білої Церкви Геннадій Дикий надав недостовірні відомості про доходи
НАЗК повідомить НАБУ про те, що мер Білої Церкви Геннадій Дикий надав недостовірні відомості про доходи
Вівторок 17 Вересня, 2019

Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами перевірок декларацій виявило ознаки декларування недостовірної інформації в мера Білої Церкви Геннадія Дикого. Обґрунтовані висновки про виявлені ознаки кримінальних правопорушень будуть направлені до Національного антикорупційного бюро України та Національної поліції України.

Про це повідомило НАЗК.

Геннадій Дикий у декларації за 2017 рік не зазначив відомості про корпоративні права, що належать члену сім’ї (дружині), та не задекларував земельну ділянку, яка належить їй на праві власності. Загальна сума встановлених недостовірних відомостей у декларації за 2017 рік становить понад 32 млн гривень.

Обґрунтовані висновки щодо кримінального правопорушення будуть направлені до Нацполіції.

За декларування недостовірної інформації загрожує кримінальна відповідальність за статтею 366 – 1 Кримінального кодексу України на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Також у НАЗК зазначили, що затвердження обґрунтованого висновку та направлення його до спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції не означає визнання особи винною у вчиненні правопорушення, а є підставою для здійснення досудового розслідування.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors