Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Наробили ШУМу на Євробаченні: Україна 2-га за глядацькими симпатіями, загалом посіли 5-те місце
Наробили ШУМу на Євробаченні: Україна 2-га за глядацькими симпатіями, загалом посіли 5-те місце
Неділя 23 Травня, 2021

У голландському Роттердамі 22 травня 2021 року відбувся гранд-фінал 65-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення». Цього року конкурс виграла Італія, український гурт GO_A посів 5-ту сходинку. 

Друге місце дісталося Франції , а третє – Швейцарії.  Усього у фіналі змагалися 26 країн. 

Що стосується результатів за балами, то Україна отримала 97 балів від журі та 267 балів від телеглядачів. Таким чином, ми посіли друге місце за результатом вибору глядачів. За вибором професійного журі – дев’яті. А в загальному підсумку Україна – п’ята.

Абсолютним антирекордсменом стала Великобританія, що потрапила у фінал завдяки членству в організаторах конкурсу. Її представник Джеймс Ньюман отримав 0 балів від журі конкурсу та 0 балів від глядачів.

Тут видно, які країни скільки балів віддали Україні. Червоні цифри – бали від телеглядачів, сині – від журі 

До речі, саме Італії Україна віддала свої 12 балів. Головою професійного журі від України цього року був Олександр Пономарьов. Також у складі журі були Аlyona Аlyona, Іларія, Alloise та Ігор Кондратюк. 

Виступ України:

Виступ переможців:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors