Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Нахабству немає меж: білоцерківець цинічно не пропустив “швидку” з тяжким пацієнтом
Нахабству немає меж: білоцерківець цинічно не пропустив “швидку” з тяжким пацієнтом
Четвер 13 Серпня, 2020

Пропустити “швидку” іноді означає врятувати життя. Коли карета швидкої везе пацієнта у тяжкому стані, рахунок йде навіть не на хвилини. Ситуації, коли водії чи пішоходи не пропускають автівку лікарів, трапляються доволі часто. Але випадок, про який піде мова далі, є в край обурливим та цинічним.

Відтак, 12 серпня у Білій Церкві один зухвалий кермувальник на білому авто марки “Опель” у дворі будинку по вулиці Леваневського 47/1 не пропустив “швидку”, в якій перебував тяжкопоранений чоловік.

До редакції БЕЗ ТАБУ звернувся фельдшер екстреної медичної допомоги Павло Авраменко з проханням розголосу про цей вчинок кермувальника, щоб люди почали розуміти, що пропустивши “шквидку” можна врятувати життя.

12.08.2020 р. о 16:00 бригаді ЕМД поступив виклик за адресою м. Біла Церква вул. Леваневского 47/1, причина: травма голови, кровотеча.

Прибувши на місце виклику “шкидка” зупинилася біля 3 під’їзду для надання медичної допомоги потерпілому.

Фельдшер ЕМД м. Білої Церкви:

А далі відбулася цікава ситуація, а саме: нам на зустріч зупинився легковий автомобіль і ігноруючи світлові маячки та спецсигнал відмовився надати нам перевагу у русі. Прохання перехожих пропустити швидку з тяжким пацієнтом водій також ігнорував. Ми вимушені були їхати заднім ходом до кінця будинку, а водій легкового авто далі продовжував рух в нашу сторону. 

Бригадою була викликана поліція на місце події та передана інформація про автомобіль. 

Відео з місця події опубліковано на телеграм каналі Біла Церква – БЕЗ ТАБУ:

Нагадаємо, 29 липня Білоцерківські патрульні спільно з екстренною медичною допомогою провели захід під назвою “Увага! Спецсигнал!”
Було перевірено чи надають перевагу водії оперативним та спеціальним транспортним засобам з увімкненими спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями.

Відео в мережі Facebook набрало пів мільйона переглядів:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors