Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На “Олімпійському” було понад 22 тисяч людей – як пройшли дебати. Оновлюється
На “Олімпійському” було понад 22 тисяч людей – як пройшли дебати. Оновлюється
П’ятниця 19 Квітня, 2019

На стадіоні “Олімпійський” в Києві відбулись неофіційні дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Першим на сцену піднявся чинний президент. Він привітав своїх “фанатів” пальцями вгору і розмахуванням рук. Потім війшов Зеленський. Опоненти зайняли свої місця на різних сценах.

Ведучі Андрій Куликов і Олена Фроляк, які стояли посередині, біля входу на стадіон, розповіли глядачам правила дебатів. Вони представили довірених осіб від кандидатів – це народний депутат Ніна Южаніна від Порошенка і Вадим Галитчук від Зеленського.

Потім ведучі підкинули монетку, щоб визначити, хто почне дебати. Виграв Зеленський. Після цього кандидати разом з хором співаків виконали гімн України.

Потім президент перетнув увесь стадіон по біговій дорожці і піднявся на сцену до Зеленського. Там він потиснув своєму опоненту руку. Кандидати дебатували на одній сцені.

Коли Зеленський вийшов на сцену для вступного слова, то сказав, що відчуває себе Вакарчуком і ніколи навіть не мріяв, що він, простий хлопець із Кривого Рогу буде боротися за крісло президента проти людини, яку всі українці беззаперечно підтримали у 2014 році. Решту виділеного часу він присвятив насмішкам над своїм опонентом, і зовсім не розповів про свою виборчу програму і як планує завершити війну на Сході.

Президент Петро Порошенко вважає, що його опонент Володимир Зеленський буде слабким главою держави в разі перемоги, а ризики від його приходу до влади “зашкалюють”. Президент Петро Порошенко на стадіонних дебатах пояснив опоненту Володимиру Зеленському, яка його стратегія боротьби з корупцією

Кандидати в президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко стали на коліна на сцені НСК “Олімпійський” на знак пошани до родичів загиблих на Донбасі.

Президент Петро Порошенко заявляє, що за 5 років свого президентства зробив більше, ніж було зроблено за чверть століття, і що це визнали європейські лідери.

Президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко закликав свого опонента Володимира Зеленського приїхати на офіційні дебати на телеканалі “Суспільне”. Про це Порошенко сказав час свого заключного слова під час дебатів на стадіоні “Олімпійський”.

“Сьогодні ми нарешті дали можливість людям почути невеличку толику нашої дискусії. І це надзвичайно важливо, що дискусія почалась. Я пропоную, щоб вона була продовжена зараз на Суспільному мовленні”, – зазначив президент.

Зеленський на заклик не відповів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors