Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині запрацював портал з колекцією 3D-турів найцікавішими місцями області
На Київщині запрацював портал з колекцією 3D-турів найцікавішими місцями області
Понеділок 19 Квітня, 2021

На Київщині презентували туристичний портал “Мандруй Київщиною”. Проєкт створено з метою популяризації туристичного потенціалу Київської області.

Про це повідомили у пресслужбі Київської ОДА.

Веб-портал «Мандруй Київщиною» – це онлайн-мапа з колекцією 3D-турів найцікавішими місцями Київської області. Портал реалізовано на CMS Jam Engine та інтегровано з Google Maps API. Сервіс має такі розділи: мапа туристичних пам’яток Київщини, 3D-тури цікавими місцями, особистий кабінет. Кожний зареєстрований користувач може додати цікаве місце і після перевірки інформації адміністратором додана локація з’явиться на порталі.

До туристичних об’єктів Білої Церкви увійшли:

  • Дендропарк “Олександрія”
  • Церква Покрови Божої матері
  • Старий водяний млин
  • Замкова гора
  • Зимовий палац Браницьких

За допомогою 3D-турів користувачі можуть вирушити у захоплюючу мандрівку, не виходячи з дому. На онлайн-мапі відображені безліч локацій: природні об’єкти, релігійні пам’ятки, музеї, театри, історичні місця, рекреаційні об’єкти, готелі, заклади громадського харчування.

Кожна локація має детальний опис зі всією необхідною інформацією: адреса, контактні дані представників, години роботи, посилання на офіційний сайт, соціальні мережі та реальні відгуки інших користувачів.

Портал сприяє розвиткові туризму в Київській області та є гармонійною складовою діджиталізації України.

«Ми створюємо умови, щоб про Київську область дізнались якомога більше туристів. Забезпечуємо сервіси. Створюємо та промотуємо нові туристичні дестинації. Експериментуємо зі способами комунікації та взаємодії з туристами. Відкриваємо разом незвідану Київщину– прокоментувала заступник голови Тетяна Щербак.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors