Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > На Київщині проведено понад 480 тис щеплень від коронавірусу
На Київщині проведено понад 480 тис щеплень від коронавірусу
Понеділок 16 Серпня, 2021

На Київщині триває кампанія з вакцинації проти коронавірусу. Повністю щеплено 176 795 мешканців регіону. Ще 304 314 осіб отримали першу дозу вакцини.

Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Дуже важливо, щоб усі жителі регіону могли отримати щеплення від коронавірусу. Тож в наших громадах триває вакцинальна кампанія. Працюють центри масової вакцинації та пункти щеплення. Про людей, які проживають віддалено, ми також потурбувались. Для них організовуємо підвози. Вкотре наголошую, що вакцинуватись – важливо. Восени очікується черговий сплеск хвороби. Тож від кожного з нас залежить, чи вдасться нам убезпечити себе від складних наслідків інфікування та уникнути посилення протиепідемічних норм», – зазначив Василь Володін.

Протягом неділі, 15 серпня, в області проведено 3 629 щеплень. Першу дозу – 2 655 осіб, другу дозу – 1 004 особи. Вакцинацію проводили вакцинами Коронавак, Комірнаті (Пфайзер) та Модерна.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors