Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Кримському напрямку вирує «СМЕРЧ» (Відео)
На Кримському напрямку вирує «СМЕРЧ» (Відео)
Четвер 24 Грудня, 2020

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області проводяться заняття з готовності ракетних підрозділів до виконання завдань за призначенням із залученням ракетної батареї реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Про це повідлмляє пресслужба служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

До практичної фази було залучено військовослужбовців підрозділів, які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України та несуть бойову службу на південному напрямку.

Зокрема, воїни-ракетники відпрацьовували елементи підготовки до нанесення ракетних ударів по визначених цілях умовного противника.

За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, захисники півдня країни здійснили висування колоною в район тимчасових стартових позицій, здійснили розгортання, а також виконали заходи підготовки до пусків з елементами безпосередньої охорони та оборони стартових позицій.– В умовах максимально наближених до бойових, батарея швидко та злагоджено здійснила марш та зайняла стартові позиції. Після цього вона розгорнулася і відпрацювала точне наведення по визначених цілях, – зазначив командувач.

Він також додав, що наразі заняття з готовності ракетних підрозділів проводяться щотижня як вдень, так і вночі. Особовий склад діє згуртовано й демонструє свою професійну майстерність, показуючи добрий результат.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors