Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На конкурс серед перевізників у Білій Церкві не подано жодної пропозиції
На конкурс серед перевізників у Білій Церкві не подано жодної пропозиції
Четвер 31 Жовтня, 2019

У Білій Церкві 4 листопада завершується конкурс для автобусних маршрутів загального користування №7, №8, №18, №25, однак до 31 жовтня не пожано ще жодної зявки.

Про це повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради.

Переможців буде обирати комісія (до складу входять представиники державних органів, в тому числі виконавчого комітету, та представники ГО, 50% на 50%). Переможцем буде той перевізник, який заявить на конкурс кращий рухомий склад.

Iнформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі в конкурсі можна отримати щоденно (крім суботи, неділі), за адресою: м. Біла Церква, пл. Торгова 6, відділ транспорту та зв’язку  міської ради,  тел. для довідок з питань проведення конкурсу (0456)- 39-28-62, e-mail: transzv@ukr.net

Документи на участь у конкурсі -приймаються щоденно (крім суботи, неділі), з 9-00 до 18-00 до 04 листопада 2019 року включно,  за адресою:  м. Біла Церква, пл .Торгова 6,  відділ транспорту та зв’язку  міської ради.

Конкурс відбудеться: 19 листопада 2019 року, о 14- 00 год., за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого 15, велика зала виконавчого комітету Білоцерківської міської  ради .

Розмір  плати  за  участь  у  конкурсі  на 1 об’єкт конкурсу –  600,00 грн.

З переможцем конкурсу організатор укладає Договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування в м.Біла Церква, типова форма якого затверджена рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 березня 2018 р. №110 (зі змінами).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors