Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > На Білоцерківщині злодії на новорічні свята обікрали будинків на 23,3 тис грн, їх затримано
На Білоцерківщині злодії на новорічні свята обікрали будинків на 23,3 тис грн, їх затримано
Четвер 14 Січня, 2021

Оперативники Білої Церкви встановили двох зловмисників, які скоювали крадіжки з дачних будинків на Білоцерківщині.

Як повідомила поліція Білоцерківщини, на сьогодні слідчі встановили шість таких будинків, куди крадії проникали посеред білого дня. Крім цього, деяких власників поліцейські продовжують встановлювати.

Відомо, що двоє жителів села Черкас, 33 та 41 років, в листопаді минулого року, шляхом віджиму вікон проникли до двох будинків, де їх наживою стали бойові нагороди, електроінструменти та оргтехніка.

Крім цього, стало відомо, що в період з 1 по 6 січня крадії проникли ще до чотирьох будинків дачних кооперативів сіл Шкарівка, Черкас та Бикова Гребля, що на Білоцерківщині. Цього разу лиходії винесли електроінструменти, електрокабелі, газовий балон та, навіть, дерев’яну косу. Зазвичай вони проникали шляхом віджиму вікон, але в деяких випадках для того, щоб було зручніше виносити крадене, пошкоджували вхідні двері будинку.

За попередніми даними, матеріальні збитки завдані потерпілим від рук зловмисників становлять 23300грн. Частину речових доказів поліцейські вилучили, та згодом, після проведення експертиз повернуть власникам. Знаряддя злому також було вилучено.

За кожним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. В подальшому судом буде прийняте рішення про обрання запобіжного заходу зловмисникам.

Звертаємося до громадян, якщо ви є власниками дачних будинків Білоцерківщини, особливо вищевказаних населених пунктів, переконайтесь у цілісності та наявності вашого майна та подбайте про його збереження. У разі виявлення таких фактів, звертайтесь на спецлінію Київщини 102.” – додала поліція Білоцерківщини.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors