Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > На Білоцерківщині в автотрощі загинув 31-річний капітан поліції
На Білоцерківщині в автотрощі загинув 31-річний капітан поліції
П’ятниця 10 Вересня, 2021

Ввечері 9 вересня 31-річний дільничний офіцер поліції, знаходячись у черговій відпустці, їхав додому з села П’ятигори в напрямку Тетієва.

Про це повідомляє Білоцерківське районне управління поліції.

Близько 23 години поліцейський не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся із деревом. Як повідомили в ДСНС Київщини, по прибутю до місця виклику було виявлено, що водій автомобіля “ВАЗ 2110” зіткнувся з деревом. В наслідок ДТП в автомобілі знаходився водій в непритомному стані. Працівниками ДСНС проведено деблокацію потерпілого та передано працівникам екстреної медичної допомоги. Капітана госпіталізували до лікарні, де від отриманих травм він помер, не приходячи до тями.

Поліція Білоцерківщини:

Поліція Білоцерківщини висловлює глибокі співчуття та скорботу з приводу трагічної загибелі нашого колеги, капітана поліції Анатолія Пастушенка.

Ми завжди пам’ятатимемо Анатолія як мужнього та самовідданого офіцера поліції, справжнього професіонала. У загиблого капітана поліції лишилась дружина та 4-річний син.

Розділяємо горе від цієї важкої для усіх нас втрати. Висловлюємо щирі співчуття родичам та близьким загиблого.
Світла пам’ять!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors