Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > На Білоцерківщині співмешканець вбив та розчленував матір чотирьох дітей
На Білоцерківщині співмешканець вбив та розчленував матір чотирьох дітей
Субота 6 Лютого, 2021

У Київській області чоловік вбив та розчленував матір чотирьох дітей. Голову та кінцівки чоловік спалив, а тіло – втопив у водоймі.

Зловмисник сказав, що вбив співмешканку через те, що вона вимагала від нього постійно гроші.

Про це повідомляє поліція Київської області.

“Під час сварки у гаражному приміщенні чоловік вдарив співмешканку. Жінка  впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість. У подальшому зловмисник кілька раз повертався до померлої для того, щоб розчленувати тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло – втопив у водоймі”, – йдеться у повідомленні поліції. 

Про зникнення 35-річної жительки села Розкішна, що на Білоцерківщині, до поліції повідомила місцева мешканка.

На місці події працювали співробітники Білоцерківського районного управління поліції, експерти Головного управління поліції Київщини. Вони  провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили, що зникла жінка – мертва. Також встановили, що до її смерті причетний співмешканець.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили низку речових доказів, направили їх для проведення відповідних експертиз.

48-річного зловмисника затримано. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманий у скоєному зізнався, надав правдиві покази.

“Як з’ясувалось, жінку він вбив через те, що вона вимагала від нього постійно гроші. У загиблої залишилось сиротами четверо дітей”, – розповіли у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає ув’язнення  на строк від семи до 15 років. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Запобіжний захід обере суд.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors