Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > На Білоцерківщині автівка в’їхала у металевий відбійник, двоє пасажирів госпіталізовано
На Білоцерківщині автівка в’їхала у металевий відбійник, двоє пасажирів госпіталізовано
Середа 26 Січня, 2022

Поліцейські Білоцерківщини встановлюють обставини автопригоди з двома потерпілими.

Як повідомяло Білоцерківське районне управління поліції, сьогодні, 26 січня, близько 6-ї години ранку на трасі “Київ-Одеса” поблизу села Соколівка трапилась ДТП. Про це до поліції повідомили свідки аварії.

За попередніми даними, 62-річний водій автомобіля “Mеrсedes Vito” не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металевий відбійник. В автомобілі, окрім водія, перебували п’ять пасажирів, всі жителі Вінниччини.

53-річну та 57-річного пасажирів з тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення Білоцерківської міської лікарні № 2.

Наразі працівники Білоцерківського районного управління поліції працюють на місці події та з’ясовують причини ДТП. В подальшому слідчі нададуть правову кваліфікацію.

Шановні водії, дотримуйтесь правил дорожнього руху! Під час поїздки враховуйте стан дорожнього покриття. Бережіть себе та життя всіх учасників дорожнього руху!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors