Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Білоцерівщині були модернізовані та здійснені ремонти чотирьох фельдшерських пунктів
На Білоцерівщині були модернізовані та здійснені ремонти чотирьох фельдшерських пунктів
Субота 18 Грудня, 2021

Підвищення доступності та якості медичного обслуговування для всіх жителів Білоцерківської громади – один з найголовніших пріоритетів діяльності місцевої влади.

Зі створенням Білоцерківської міської територіальної громади до міського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 було передано 9 фельдшерських пунктів.

З метою підвищення якості надання медичних послуг у селах громади, за рахунок коштів місцевого бюджету були модернізовані та здійснені ремонти чотирьох пунктів, у селах Глушки, Вільна Тарасівка, Дрозди та Сидори.

Раніше приміщення зазначених ФАПів були в занедбаному стані і не відповідали державним стандартам та потребам громадян.

У фельдшерських пунктах працюють 22 особи, з яких 2 лікарі загальної практики сімейної медицини, інші – середній і молодший медичний персонал.

Пункти обслуговуватимуть 5,5  тисяч жителів цих сіл.

Перший заступник міського голови Інна Новогребельська приїхала особисто переконатись, що усі ремонтні роботи виконані на високому рівні.

Інна Новогребельська подякувала за якісну та вчасно виконану роботу, зазначивши, що за гарною картинкою відремонтованих приміщень стоїть складна колективна праця, та зазначила, що зміни які відбуваються в громаді були б неможливими без підприємців, які вчасно сплачують податки до місцевого бюджету.

Тож, відтепер медичні послуги жителям цих сіл надаватимуть у комфортних приміщеннях.

У заходах також взяли участь директор КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Людмила Черненко.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors