Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Моторошна ДТП поблизу Білої Церкви: одна людина загинула, ще двоє постраждали
Моторошна ДТП поблизу Білої Церкви: одна людина загинула, ще двоє постраждали
Четвер 6 Червня, 2019

У ніч на 6 червня на трасі Київ – Одеса сталося смертельне ДТП за участю трьох автомобілів. Зіткнулися ВАЗ 21099, вантажівка Renault та Hyundai i30. Один із водіїв загинув на місці. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області.

Повідомлення про аварію на лінію 102 надійшло близько 00:45. Зіткнення машин сталося на 74 кілометрі Одеської траси, неподалік Білої Церкви. За попередньою інформацією, ВАЗ і Hyundai їхали в бік Одеси, а вантажівка Renault рухалась в зустрічному напрямку.

За свідченнями водія ВАЗу, Hyundai різко почало носити по дорозі. У якийсь момент він виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб в лоб зіткнувся з вантажівкою. Після удару Renault продовжив рух і врізався в ВАЗ.

На місці працювала патрульна поліція, медики та рятувальники ДСНС. Рятувальники за допомогою механічного інструменту деплокували водія з понівеченого автомобіля Hyundai.

Лікарі до останнього намагалися його реанімувати, але через деякий час він помер. Загиблому чоловікові було 76 років.

За інформацією служби ДСНС, внаслідок аварії постраждало ще двоє людей.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors