Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Майже 2 млн грн на рекламу обласної дитячої лікарні: жителів Білої Церкви обурило нераціональне використання коштів
Майже 2 млн грн на рекламу обласної дитячої лікарні: жителів Білої Церкви обурило нераціональне використання коштів
П’ятниця 28 Січня, 2022

Допоки Київська обласна рада планує витратити майже 2 мільйони гривень на рекламні послуги дитячої обласної лікарні у Білій Церкві, звичані українці, які вимушені там лікуватись, потерпають від жахливих побутових умов.

Обшарпані меблі, сильно зношені матраци, непрацюючі розетки, недостатність освітлення та антисанітарія у санвузлу – це все про умови перебування хворих дітей в дитячій обласній лікарні у Білій Церкви.

Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради “Київська обласна дитяча лікарня № 2” оголосило тендер на закупівлю рекламних послуг на суму 1 860 000 гривень. Компанець Катерини Григорівна – є уповноваженою особою з публічних закупівель.

В тендерній документації вказано, що виконавець має виготовити: 

  • 24 радіоролики;
  • 24 відеоролики для інстаграм;
  • відеоролики для відеобордів;
  • Виготовити 24 макети для бігбордів;
  • Поклеїти 72 постери на бігборди;
  • Надрукувати 72 постери на бігборди;
  • Написати 24 сценарії для відео та аудіо роликів;
  • Розмістити рекламу на 9-х радіостанціях;
  • Налаштувати та супроводити таргетовану рекламу в соціальних мережах Facebook та Instagram;
  • Розмістити рекламу на п’яти відеобордах;
  • Розмістити рекламу на восьми бігбордах.

А поки лікарня планує рекламувати себе, звичайні білоцерківці шукають шляхи, аби хоч якось вплинути на умови перебування хворих в лікарні та направляти кошти з бюджету саме на виправлення побутових пробелем.

Білоцерківчанка Інна Гура, яка влітку кілька днів провела у стаціонарі дитячої лікарні, поділилась своїми враженнями. Найбільше її обурило, що лікарня знаходить кошти на рекламу, а ніяк не на оновлення меблів, наприклад.

Вона залишила реальний відгук на умови перебування у відділенні раннього віку. Далі, пряма мова:

Препарати першої необхідності:

– Повна відсутність препаратів першої необхідності (немає елементарного – вата, бинт, фіз розчин, систем для крапельниць).-

Меблі

Це окрема історія… Ліжка в якому має спати дитина – стайня для свиней у деяких господарів виглядає краще ніж ці лежечка, які мабуть ще пам’ятають моїх однолітків. Про твердий матрасик для діток, тут не чули. Збита комками вата в клейонці – ПАЙДЬОТ! – а що, пацієнт не поскаржиться, бо дитина (нагадаю “ранній вік”) в хворому стані буде спати хіба що у мами на руках, чи в ліжку з мамою. Але і тут підстава…. Ліжко мами більше підходить під опис як “стіл письмовий” як за розміром так і за конструкцією, укомплектовано тим самим матрасом “вата комками”. Дитина -/+ 10 кг і мама розміром більш ніж XL не передбачено конструкцією. Один стілець на палату. Палату розраховану на двох хворих дітей + два дорослих. Дві мами кидають на пальцях “камінь/ножиці/папір” хто з них сяде на стільчик, хто на підлогу?

Санвузол

Санвузол в палаті, що вже рахується як привілегія. З сантиметровим шаром рудого нальоту на підлозі та стінах. Залізний піддон на ніжках. Закріплений (!!!!) душ на висоті 2х метрів від підлоги. Та кран, на висоті 1,5 метра від підлоги. Як підмити дитину? Це ваші особисті проблеми – як працює ваша уява. Обрізані пляшки для підмивання – тут це нормальна практика.

Освітлення, розетки

Працює тільки один з 4х плафонів. В палаті 8 розеток, жодна з них не працює. І так у всіх палатах. Я не жаліюсь, що не можна грати в ігри на телефоні, я це до того, що ви маєте залишатись на зв’язку, бо будь-яке нове призначення лікаря вам має хтось придбати. Нагадаю забезпечення 0. Треба крапельницю – бігом в аптеку!

Пліснява, смердючий туалет …. Та ще багато чого цікавого.До відвідування не раджу!
0 з 10

Варто зауважити, що витрати на рекламу становлять майже половину чистого доходу цієї лікарні.

У коментарях багато відвідувачів цієї лікарні пітримали автора та поділились своїми враженнями про перебування там.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors