Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Ліпше умерти”: голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян подав у відставку
“Ліпше умерти”: голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян подав у відставку
Неділя 20 Жовтня, 2019

Голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян призначений Володимиром Зеленським на посаду на початку липня, написав заяву про звільнення.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши копію заяви.

Документ датовано 20 жовтня.

У дописі чиновник також процитував одного із героїв “Саду Гетсиманського” Андрія Чумака: “Ліпше умерти раз, умерти гордо, з незламаною душею, аніж повзати на колінах і вмерти двічі — морально й фізично. Але в першім варіанті ще є шанс взагалі не вмерти”.

18 жовтня виповнилося 100 днів перебування його на посаді очільника Київщини. 

Цей час я присвятив тому, аби мрії про зміни в області наблизилися до реальності. Я вірив, і, напевно, вірю і досі, що зміни у країні можливі. Головне захотіти. Ми зрушили багато питань з мертвої точки. Ми змусили багатьох вийти з зони їхнього комфорту. … Це був крутий досвід.  … Люди прагнуть змін. І нам не вибачать, якщо все буде по-старому. Результат за цей час – отриманий попри, а не завдяки“, – заявив Бно-Айріян 19 жовтня. 

Також Бно-Айріян 18 жовтня повідомляв на своїй сторінці у Facebook про зникнення документів на понад 2,5 млрд гривень та документацію на півмільярда гривень, яка “загадково згоріла”.

Екс-нардеп Сергій Лещенко заявив, що Бно-Айріян подав у відставку за власним бажанням.

Цьому передувала масована інформаційна кампанія, яку вела група Коломойського проти губернатора, який був ставлеником спікера ВР Дмитра Разумкова. Ціна питання – потоки і земля у Київській області, яка є найдорожчою в Україні“, – заявив ексдепутат. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors