Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Лазерна вапоризація – унікальна методика лікування геморою в Білій Церкві
Лазерна вапоризація – унікальна методика лікування геморою в Білій Церкві
Середа 2 Червня, 2021

Лікуванням хвороб всіх відділів товстого кишківника та анального проходу займається проктолог. На жаль вікові зміни в організмі, травми провокують зниження тонусу анального сфінктера, погіршення роботи кишківника, розширення гемороїдальних вен та появу вузлів.

Багато проктологічних захворювань мають схожу симптоматику: біль та печіння під час дефекації, кров’янисті виділення з анального отвору, відчуття важкості та розпирання у кишківнику.

Одним із найпоширеніших захворювань в проктології звісно є геморой. В залежності від складності випадку та стадії геморою «ДокторПРО» пропонує певний метод безопераційного лікування.

Раді повідомити, що в «ДокторПРО» доступна нова послуга – лазерна вапоризація гемороїдальних вузлів!

Лазерна вапоризація – найбільш ефективний мікрохірургічний метод видалення гемороїдальних вузлів, що не потребує госпіталізації.

Як це працює?

Лазер викликає термічний ефект, руйнує патологічні тканини завдяки нагріванню та «випаровуванню» клітинної рідини. Утворюється лазерний струп, який запобігає кровотечі, згодом на його місці відновлюється здорова епітеліальна тканина.

Завдяки волоконним світлодіодам малого діаметра забезпечується малоінвазивність процедури та можливість її проведення навіть у важкодоступних місцях прямої кишки, а висока точність дозволяє уникнути пошкодження здорової слизової тканини кишківника.

Лазерна вапоризація показана при геморої 1-3 стадії, хронічних тріщинах, кровотечі, утворенні тромбів.

Лазерна вапоризація має багато переваг:

  • пацієнт позбувається захворювання за одну процедуру;
  • застосовується при різних видах геморою (внутрішньому, зовнішньому);
  • проводиться під місцевою анестезією;
  • стерильність (лазер знищує патогенні мікроорганізми, що дозволяє уникати запалення тканин);
  • здорові клітини слизової не травмуються;
  • процедура триває від 30 до 60 хвилин (в залежності від захворювання);
  • не потрібна госпіталізація;
  • зникають болісні відчуття та дискомфорт;
  • відсутні шви, та рубцювання тканин.

Кілька годин після операції пацієнт знаходиться під наглядом лікаря. Під час реабілітації необхідно дотримуватися рекомендацій лікаря щодо дієти та обмеження фізичних навантажень.

Підготовка до процедури передбачає консультацію та повний проктологічний огляд, здачу  необхідних аналізів. За результатами лікар приймає рішення про можливість лазерної вапоризації. Щоб пройти процедуру лазерної вапоризації в медичному центрі «ДокторПРО», запишіться на первинну консультацію до проктолога за контактним телефоном.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors