Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Київського стрілка, який поранив поліцейського та цивільного, затримали
Київського стрілка, який поранив поліцейського та цивільного, затримали
Середа 7 Липня, 2021

У Києві затримали чоловіка, який поранив із рушниці поліцейського та цивільну людину, а потім підпалив квартиру, в якій стався конфлікт.

Про затримання повідомили у МВС.

Раніше у міністерстві повідомляли про введення операції “Грім” у зв’язку з тим, що у Києві на Голосіївському проспекті 58 чоловік поранив із рушниці поліцейського та цивільну людину.

За попередньою інформацією, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

Кореспондентка hromadske на місці події поспілкувалася із чоловіком, який назвався Дмитром. Він розповів, що стрілком є його брат — Іван Мартинюк. Пояснює, що стрілянина сталася у квартирі, щодо якої триває судова тяганина.

За словами Дмитра, 7 липня до квартири нібито прийшли невідомі люди і сказали, що будуть виселяти його брата. Той нібито попросив їх показати документи, але вони не захотіли.

Після цього ні місце події викликали поліцію, а чоловік почав стріляти як у поліцейських, так у людей, які нібито прийшли його виселяти.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors