Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Київщина в “помаранчевій” зоні: влада закликає мешканців вакцинуватися активніше
Київщина в “помаранчевій” зоні: влада закликає мешканців вакцинуватися активніше
Вівторок 19 Жовтня, 2021

Ряд областей України вже перебувають у “червоній” зоні епідемічної небезпеки. Київщина поки втримується в “помаранчевій”, але ситуація дедалі погіршується, тому обласна влада закликає місцевих мешканців якнайшвидше вакцинуватися від коронавірусу.

На цьому акцентував заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов, – повідомляє пресслужба Київської ОДА.

«Запорізька, Одеська, Донецька, Херсонська та Дніпропетровська області вже в «червоній» зоні. А це означає заборону роботи для закладів громадського харчування; ТРЦ; закладів культури; непродовольчих ринків та магазинів; спортзалів, басейнів та фітнес-центрів. Навчальні заклади працюватимуть лише за умови 100-відсоткової вакцинації працівників», – повідомив Олег Торкунов.

Він додав, що обласна влада в постійному режимі працює для захисту мешканців. «Ми розширюємо мережу лікарень для лікування хворих на ковід. На сьогодні це 17 лікарень на 2172 ліжка. Ще минулого тижня таких медзакладів було 13. 2045 ліжок в наших лікарнях підключено до кисню – це 94% від загальної кількості».

На сьогодні завантаженість ліжок складає понад 58%. Кількість хворих з кожним днем зростає. Аналогічно збільшується і рівень госпіталізації. Все більшій кількості людей із діагнозом COVID-19 потрібна медична допомога.

«Ми, зі свого боку, продовжимо розширювати мережу лікарень та забезпечення їх киснем. Але звертаємося і до вас, шановні мешканці Київщини. Не ризикуйте своїм здоров‘ям – вакцинуйтеся від коронавірусу. Для цього ми забезпечили всі можливості», – підкреслив заступник голови ОДА.

В Київській області продовжують працювати пункти щеплення та центри масової вакцинації,  триває вакцинація в відділеннях  «Укрпошти».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors