Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кум Путіна і його дружина передали допомогу для ветеранів-чорнобильців у Білій Церкві
Кум Путіна і його дружина передали допомогу для ветеранів-чорнобильців у Білій Церкві
Неділя 26 Квітня, 2020

Кум Путіна Віктор Медведчук надав допомогу чорнобильцям з Білої Церкви. Для нього це вже чергова спроба замолювання гріхів. Проте, чи покриє це злочини режиму, на який він працював, і який призвів до цієї трагедії?!

Сім’я Віктора Медведчука та Оксани Марченко передала допомогу для членів організації ветеранів-чорнобильців у Білій Церкві.

До чергової річниці пам’яті чорнобильської трагедії сім’я благодійників направила в Білу Церкву адресну допомогу для членів організації “Ветеранів та інвалідів Чорнобиля”.

“Цим людям ми завдячуємо своїм життям! Дуже важко усвідомлювати, що вони нікому не потрібні”, – каже Оксана Марченко.

Раніше Фонд Оксани Марченко, який фінансується з особистих коштів Оксани Марченко і Віктора Медведчука, запустив гарячу лінію для допомоги самотнім пенсіонерам і людям з інвалідністю у Києві та Київській області і приймає в день близько тисячі дзвінків.

Раніше родина Віктора Медведчука і Оксани Марченко передала необхідні медичні засоби районним лікарням Закарпатської області і забезпечила засобами захисту всіх сімейних лікарів області. Також унікальне медичне обладнання отримав Інститут серця, очолюваний Борисом Тодуровим.

Крім того, до Великодня Віктор Медведчук і Оксана Марченко на власні кошти придбали 10 тис. продуктових наборів загальною вагою понад 100 тонн для нужденних в різних областях України.

Фото: Ростислав Маленков

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors