Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кривонос відреагував на звільнення: “Дякую Президенту України за новорічний подарунок”
Кривонос відреагував на звільнення: “Дякую Президенту України за новорічний подарунок”
Вівторок 29 Грудня, 2020

Звільнення пов’язують з критикою на адресу Зеленського та його команди. Згідно з указом, Кривоноса направлено у розпорядження Міноборони.

Документ про звільнення оприлюднений на сайті глави держави.

“Звільнити Сергія Кривоноса з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та направити його у розпорядження Міністерства оборони України”, – йдеться в указі №604/2020.

Сьогодні 29 грудня….На сайті Верховної Ради України, є тільки один Проект Закону «Про територіальну оборону України» 4504 зареєстрований 16 грудня 2020 року за мого соавторства.але……На сайті Президента України, з‘явився Указ про моє звільнення з посади заступника Секретаря РНБО. Можно звільнити людину з посади, але людину з людини не звільнити! Дякую Президенту України, за новорічний подарунок“, – написав Сергій Кривонос у фейсбук.

Напередодні Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню Фокус заявив, що в разі нападу Росії на Україну з боку тимчасово окупованого РФ Криму “буде велика війна” і загальна мобілізація, як чоловіків, так і жінок.

Кривонос розкритикував таку ідею Президента і розповів, що масово мобілізувати жінок та чоловіків в разі нового нападу Росії буде не можливо, бо більшість українців не готові до цього ідеологічно і не навчені, адже “ми не м’ясом воюємо, не кидаємо людей десятками тисяч”.

Заступником секретаря РНБО Кривоноса призначили у березні 2019 року.

На цій посаді Кривонос був своєрідним внутрішнім опозиціонером, не рідко критикував когось з влади. Наприклад, він протестував проти роботи Сергія Сивоха в РНБО і казав, що той вносить розкол у суспільство.

Звільнити через критику заступника секретаря РНБО генерал-майора Сергія Кривоноса закликав глава виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors