Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Кримський напрямок: безперервні заняття з вдосконалення бойової підготовки (Відео)
Кримський напрямок: безперервні заняття з вдосконалення бойової підготовки (Відео)
Четвер 11 Березня, 2021

На межі з тимчасово окупованою територією АР Крим триває операція угруповання військ, яке підпорядковане Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Задля успішного виконання завдань підрозділи, що утримують позиції на півдні України, щодня вдосконалюють свої вміння та навички в ході проведення занять з бойової підготовки, тренувань та навчань.

– Головною метою даних заходів є підвищення рівня взаємодії Збройних Сил зі всіма складовими сил безпеки та оборони України. В першу чергу це стосується організації заходів з протидії диверсіям на потенційно небезпечних об’єктах інфраструктури, – наголосив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, тренування відбуваються в умовах наближених до бойових як вдень, так і вночі.

– Впевнені та злагоджені дії, швидке реагування на зміни в обстановці, показали здатність підрозділів до пошуку та знищення диверсійно-розвідувальних груп умовного противника в районі виконання завдань за призначенням, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors