Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Клієнтка “ПриватБанку” з Білої Церкви звинуватила банк у зникненні грошей з картки
Клієнтка “ПриватБанку” з Білої Церкви звинуватила банк у зникненні грошей з картки
Понеділок 6 Грудня, 2021

У банку заявили, що не володіють такою інформацією. Клієнтка “ПриватБанку” з міста Біла Церква Київської області заявила, що стала жертвою шахраїв, які списали з її картки усі гроші. Вона припустила, що до шахрайської схеми можуть бути причетні співробітники банку.

Про це вона написала у відгуку на сайті “Мінфін“, – пише УНІАН.

“Я теж була клієнтом “Привату” до недавнього часу, поки в мене шахраї списали всі кошти, і мої особисті, так і кредитні… Причому я своїх даних не давала нікому… І доступу крім мене немає… Мені здається, що самі працівники комусь зливають інформацію”, – пише жінка.

Вона додала, що попри досудове розслідування банк продовжує нараховувати їй відсотки.

“Питання до банку: “Шановні, а мої особисті кошти хто поверне???”, – обурилася клієнтка.

У відповідь представник банку написав, що його співробітники не володіють вказаною інформацією.

“Дані картки треті особи могли отримати з необережності, або більш витонченими методами. Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки. Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розібратися в ситуації”, – йдеться у відповіді “ПриватБанку”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors