Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Інформаційна війна триває, або як Росія впливає на нашу молодь, – Анатолій Штефан
Інформаційна війна триває, або як Росія впливає на нашу молодь, – Анатолій Штефан
Середа 17 Березня, 2021

Наталя Поклонська депутат Держдуми РФ, яка підозрюється в Україні в державній зраді, оголосила конкурс на найкраще відео про “дружбу братніх народів” між Україною і Росією.

Про це на своїй сторінці у фейсбук розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

Пряма мова:
“Нещодавно всі ми стали свідками гучних скандалів пов’язаних з трендовою у української молоді соціальною мережею ТікТок. Україна чи росія, українська мова, українська культура і не тільки.

За час російсько – української війни, пропагандисти росії їх блогери та активісти часу не втрачали і просто, спокійно, системно та планомірно працювали в напрямку “свого” виховання української молоді в Інстаграм, Лайт та ТікТок.

І зараз ми спостерігаємо “плоди” їх виховання коли між Україною, її мовою та культурою, воїнами та армією, після 7 років війни у багатьох в пріоритеті проросійські активісти, співаки та блогери. Коли – “у нас общая история и виноваты политики, а не россия”, коли – “всерівно ми будемо разом бо росія нам не ворог”, “когда уже нормальные певцы приедут”..коли…коли… Коли молодь поширює меседж російської пропаганди що українська мова та культура це село.

Проблема набагато глибше ніж здається. І наразі ми побачили протилежну сторону болючого питання яке всі ці роки було актуальне, а наразі просто прийшов час до вибуху. Виховання молоді.

Нещодавно російська пропаганда почала в мережі розкручувати черговий тренд для української молоді та проводити чергову інформаційну операцію. Вони залучили туди як штатних пропагандистів так і російських підліткових блогерів, лідерів думок та тих «українців» які перейшли на сторону російських окупантів та її влади.

Одна з них це депутат Держдуми рф та колишня співробітниця прокуратури АР Крим Наталя Поклонська.

В соціальній мережі ТікТок та Інстаграм вони запустили конкурс з призами на найкраще креативне відео «которое должно содержать призыв к дружбе братских народов (на русском или украинском языке)» який почав активно поширюватися.

ХешТег даного тренду #МостДружбы і особливо закликає до участі студентів та школярів з України. Скажите лицемірство? Так, але їм до цього не звикати.

Закликати до миру, а кожного дня вбивати кращих синів та доньок українського народу.

Закликати до миру, а продовжувати окуповувати український Крим та Донбас.

Закликати до миру, а кожного дня на своїх телеканалах розповідати про свої імперські амбіції щодо України.

І як завжди я зрозумів, що і фінал конкурсу на 18 квітня обраний не  випадково – «День воинской славы россии».

Саме так, саме в цей день вони підступно, в черговий раз намагаються використати українську молодь, яка навіть і не зрозуміє що вона вже стане використаним інструментом в інформаційній операції для досягнення своїх цілей російською пропагандою.

А ціль у них одна і зовсім не мир як вони це нам намагаються солодко піднести.

Їх ціль Україна і українці.

Будьте уважні. Війна як і її інформаційний фронт триває”, – написав Штефан.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors