Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Імунотерапія може врятувати життя білоцерківчанки: потрібна допомога небайдужих
Імунотерапія може врятувати життя білоцерківчанки: потрібна допомога небайдужих
Понеділок 7 Вересня, 2020

Життя білоцерківчанки Тетяни Пустової під загрозою. У неї рак шкіри, проте своєчасне лікування може подарувати шанс на одужання. Необхідно зробити 4 крапельниці, ціна однієї – 102 тисячі гривень. 

До редакції БЕЗ ТАБУ звернулася донька хворої – Соколова Оксана з проханням посприяти в зібранні коштів на лікування матері.

10 липня 2020 року білоцерківчанці Тетяні встановили діагноз – безпігментна (анонімна) меланома. А вже за тиждень за результатами КТ лікарі повідомили, що в неї 4-та стадія з метастазами.

Оксана Соколова, донька:

Все почалося з кінця травня. Мама помітила під шкірою маленьке новоутворення, яке її взагалі не турбувало. Мама зверталася до хірурга, але ніякої загрози там не помітили і озвучили попередній діагноз – атерома. Але ця пухлинка почала швидко рости і мама звернулася в місцеву онкологічну лікарню, де пухлину 12 червня видалили і віддали на біопсію. Коли ми дізналися діагноз, мама здала всі необхідні аналізи і обстеження, які підтвердили меланому з метастазами. 

Ефективним лікуванням у випадку Тетяни є імунотерапія препаратом Кітруда. “Якщо почати лікування зараз, то є великий шанс не тільки зупинити хворобу, а і вилікуватися.” – додала донька.

Меланома вважається найагресивнішим видом раку, і найчастіше ії діагностують вже з метастазами. Тому діяти потрібно негайно.

Необхідно зробити 4 крапельниці, після цього повторне ПЕТ-КТ, щоб оцінити результат дії ліків. Але препарат коштує дуже дорого – 102 тисячі гривень одна крапельниця. Завдяки допомозі рідних і знайомих родина змогла зробити 2-ві крапельниці, але залишається ще 2, а це 204 тис гривень. Наступну необхідно робити 25 вересня 2020 року.

Донька Оксана:

Мама живе з татом, який вже 7 років на 1-ій групі інвалідності після важкого інсульту (потребує сторонньої допомоги). Вона йому допомагає і піклується. Сама я в дикретній відпустці. Така сума для нас не підйомна… Тому просимо Вас про допомогу.

Родина самостійно зібрати таку суму коштів не може, тому просить допомоги небайдужих.

Реквізити:

ПриватБанк 5168 7554 5339 2934 Пустова Тетяна Миколаївна
Monobank 5375 4114 0477 8230 Соколова Оксана Александрівна (донька)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors