Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Грицай – Усику: запиши звернення до Путіна і я тебе обійму як українець українця
Грицай – Усику: запиши звернення до Путіна і я тебе обійму як українець українця
Четвер 14 Травня, 2020

Богдан Грицай заявив, що Олександр Усик “засвоїв урок”, який борець дав йому в попередньому відео, визнавши, що Крим – це Україна.

У своєму новому відео Богдан зачитав текст щирого звернення до президента Російської Федерації Володимира Путіна, яке написав для Олександра Усика. В ньому борець використав гасла, які стали популярними в Україні та за її межами, завдяки харківським вболівальникам.

“Я, Богдан Грицай, звертаюся до Алєксандра Усика у відповідь на його відеозвернення, яке виглядає так, що було адресовано мені. Схоже, що цей ролик Усика знімали російські політтехнологи, які як і я є великими шанувальниками Джоан Роулінг і Гаррі Поттера і використовують прийом “Той-Кого-Не-Можна-Називати”. У Росії, коли Путін звертається до свого опонента Навального, теж ніколи не називає його по імені. У нас Усик звертається до мене, не називаючи мого імені. Ну добре”, – сказав Грицай.

“Після цього борець запропонував Усику вчитися називати людей по імені, а також підкреслив, що боксер засвоїв попередній урок. “Сьогодні, Алєксандр, будемо вчитися називати людей по імені. Отже, я – Богдан Грицай. Ти – Алєксандр Усик. Саме так ти вимагав від іноземних журналістів, щоб тебе називали. Не Олександр, а Алєксандр. Правильно? Добре. Ще раз. Я – Богдан Грицай, ти – Алєксандр Усик. Вірю, що ти зможеш засвоїти цей урок. Так як урок, який я дав тобі в моєму попередньому відео, ти засвоїв, судячи по твоїй відповіді. І це чудово”. Борець зазначив, що Усик у своєму відеозверненні визнав, що Крим – це Україна: “По-перше, як я і підкреслював, ти зрозумів, що бої без правил, агресія і залякування людей – неприйнятні навіть для такого професійного боксера, як ти. По-друге, ти знову повертаєшся до визнання очевидного. Крим – це Україна. Він не Божий, він не загальний, Крим – Україна. Ти говориш у своєму ролику, що народився в Україні. Правильно. Сімферополь, в якому ти народився – це Україна. І ти правильно підкреслюєш, що всі, хто живе в Криму, на Донбасі – українці. Аллілуйя! Адже Крим і Донбас – це Україна, тимчасово окуповані Росією”. За словами Грицая, “приємним бонусом” стала заява Усика про те, що він українець: “Це чудово, так як в російському пропагандистському фільмі ви з Ломаченком просуваєте путінську ідею єдиного народу”. Грицай також нагадав, що став тим самим “диванним експертом”, який готовий увійти “не в ті двері”, однак Усик “раптово включив задню передачу”. Борець додав, що “бій без правил” між ним і Усиком все одно відбудеться”, – цитує борця УНІАН.

Разом з тим, Богдан Грицай запропонував піти на компроміс. Для цього Усик має записати, схоже з попередніми, звернення до Путіна, попередній текст якого Богдан навіть зачитав, використавши в ньому зокрема й популярне в українському середовищі, завдяки пісні харківських фанатів, прізвисько.

«Запиши звернення до Путіна і я тебе обійму, як українець українця. В іншому випадку я тебе теж обійму – як борець боксера. У бійцівській клітці», – підсумував Богдан Грицай.

Цікаво, що команда Грицая вже спорудила в олімпійському коледжі імені Івана Піддубного октаґон, клітку, в якій проводяться бої без правил.

Нове відео Богдана Грицая:

Раунд перший: Український борець прийняв виклик Олександра Усика на бій без правил (Відео)

Раунд другий: “Мені не потрібні бої без правил”: Усик відповів на виклик українського борця

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors