Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Громадський бюджет 2019: розпочато голосування за проекти
Громадський бюджет 2019: розпочато голосування за проекти
Середа 11 Вересня, 2019

У рамках реалізації проекту взаємодії влади та громадськості в бюджетному процесі,  третій рік поспіль Біла Церква втілює в життя Громадський бюджет.

Цього року 42 ідеї було оформлено авторами в проекти та подано на розгляд фахівцям.  З них 25  проектів було допущено до участі у конкурсі відповідно рішення виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради  від 10.09.2019р. З описами усіх проектів можна ознайомитися тут.

З 11 вересня  по 30 вересня  ц.р. включно голосуйте за проекти Громадського бюджету.

Маєте можливість обрати три малих та три великих проекти,  які вважаєте найкращими та найактуальнішими для міста.

Голосування відбувається в електронному вигляді на електронній платформі “Громадський бюджет”​ https://bc-budget.e-dem.in.ua .

Голосування в електронному вигляді можливе для власників банківських карток, які користуються інтернет-банкінгом (Приватбанк, Ощадбанк, А-Банк) або за допомогою ідентифікації за Електронно-цифровим підписом.​

Авторизація здійснюватиметься через платформу e-DEM. І потрібна буде обов’язкова реєстрація через е-мейл. Така процедура робиться один раз. В подальшому користувач може зайти за допомогою логіна/пароля. Інструкція як зареєструватися за посиланням

Також з’явилася можливість голосувати через термінали ПриватБанку за допомогою картки Привата або номера телефону (який прив’язаний до картки). Дана функція буде доступна в переліку сервісів на терміналах в дні голосування.

7,3 млн грн  буде спрямовано на реалізацію проектів-переможців Громадського бюджету 2019 у наступному  році.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors