Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Голова КОДА Бно-Айріян ініціював пошук 25 голів РДА Київщини
Голова КОДА Бно-Айріян ініціював пошук 25 голів РДА Київщини
Середа 21 Серпня, 2019

19 серпня Михайло Бно-Айріян презентував соціальний проект, за допомогою якого кожен бажаючий може подати кандидатуру на пост голови одного з 25 районів Київщини. Переможців визначатимуть на відкритому конкурсі.

Про це стало відомо з повідомлення голови КОДА Михайла Бно-Айріяна на сторінці в Facebook.

“Хочу поділитися з вами класною новиною – ми починаємо відбір кандидатів на посаду голів районних державних адміністрацій. На карті адміністративно-територіального устрою Київської області багато кольорів – це 25 районів. Всі вони мають свого керівника, який відповідає за розвиток цього району, за реалізацію фактично політики Київської ОДА “, – зазначив він.

За його словами, раніше керівників районів призначали переважно за політичним і/чи за “фінансово-економічному” обгрунтуванню.

“І не йшлося про відкритий конкурс. Друзі, цього разу все інакше. Ми шукаємо професіоналів. Саме ця якість буде основним критерієм відбору людей на ці позиції. Якщо ви хочете і прагнете змінити середовище навколо себе, йдіть на проект LIFT. Ми чекаємо тих, хто готовий працювати на справжній результат “, – резюмував він.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors