Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Гімнастки з Білої Церкви – переможці та призери Чемпіонату України з художньої гімнастики
Гімнастки з Білої Церкви – переможці та призери Чемпіонату України з художньої гімнастики
П’ятниця 9 Жовтня, 2020

З 30 вересня по 03 жовтня 2020 року у м. Ужгороді відбулися змагання Чемпіонату України ГО ФСТ “Спартак” з художньої гімнастики.

Наше місто  представили 15 вихованок комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» в групових вправах та особистій першості.

Незважаючи на високу конкуренцію нашим дівчатам вдалося вибороти звання чемпіонів та призерів Чемпіонату.

Серед гімнасток 2008 року народження за програмою першого розряду в особистій першості від команди ДЮСШ “Юність” виступало троє дівчат – Єлизавета Кепич, Анна Горобець та Софія Ткаченко. З невеликими похибками, вони все ж достойно представили нашу команду. Єлизаветі Кепич вдалося потрапити у фінал  та у вправах з булавами   вибороти срібну медаль.

У фінальних групових вправах без предмета по програмі першого розряду наша команда зайняла 3 місце. У фіналі з 5-ма м’ячами вони теж стали бронзовими призерами. 

Склад команди: Єлизавета Кепич, Анна Горобець, Софія Ткаченко, Вероніка Гурєєва, Єлизавета Муртазіна. 

У групових фінальних вправах зі стрічками по програмі КМС наші дівчата вибороли 3 місце.

Склад команди: Ліна Кепич, Анастасія Данільченко, Віта Сірашова, Тетяна Циба, Ангеліна Шандарова. 

У фіналі  особистої першості у вправах зі стрічкою Анастасія Данільченко стала переможницею.

Найстарші дівчата команди: Дарія Масликова, Юлія Коліуш, Дар’я Фареник, Олена Чумак та Валерія Десятніченко стали переможницями у багатоборстві у групових вправах по програмі майстрів спорту. Також у фінальних вправах з м’ячами отримали срібні медалі, а з трьома обручами і двома парами булав – золоту нагороду.

По програмі МС в особистій першості наша гімнастка Юлія Коліуш виборола заслужену перемогу в багатоборстві! Потрапивши у фінали вона отримала срібну медаль за вправу з обручем та бронзову за булави.

Дарія Масликова у фіналі особистої першості у вправах зі стрічкою виборола друге місце.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors