Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Геннадій Дикий підтримав білоцерківців: садочки та басейни відкриють
Геннадій Дикий підтримав білоцерківців: садочки та басейни відкриють
Вівторок 28 Липня, 2020

28 липня відбулось засідання виконавчого комітету Білої Церкви, на якому прийняли рішення “Про відновлення роботи закладів дошкільної освіти комунальної власності м. Біла Церква, фізичної культури та спорту”.

Проєкт рішення був розроблений мером Білої Церкви Геннадієм Диким. Його ухвалення відбулось завдяки покращенню епідеміологічної ситуації в місті.

Напередодні мережою Instagram поширився флеш-моб #БілаЦеркваДозвольтеПлавати# ❌134 ДНІ БЕЗ БАСЕЙНУ❌, в якому плавці Білої Церкви просять мера дозволити тренування. Реакція була миттєвою, вже 28 липня на засіданні виконавчого комітету дозволили проведення занять у закладах фізичної культури та спорту за умови дотримання противоепідемічних заходів. Відтепер діти матимуть змогу відвідувати басейни.

З 3 серпня 2020 комісія зі встановлення готовності закладів дошкільної освіти до роботи в умовах послаблення карантинних обмежень здійснить обстеження чергових закладів дошкільної освіти, за результатими яких складуть відповідні акти готовності. На підставі цих актів буде прийнято рішення про відкритя садочків.

Роботу із відновлення всіх закладів дошкільної освіти почнуть з 1 вересня 2020 року.

Рішенням дозволено проведення занять у закладах фізичної культури та спорту за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Контроль за виконанням рішення покладений на заступників міського голови.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors