Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Екологічна аварія на Росі: державі завдано шкоду на понад 9 мільйонів гривень
Екологічна аварія на Росі: державі завдано шкоду на понад 9 мільйонів гривень
Вівторок 23 Липня, 2019

Встановлено розмір збитків завданих державі внаслідок ДТП та перекидання автомобіля в притоку річки Рось, внаслідок якої відбулося отруєння водойми. Вони сягають понад 9 мільйонів гривень. 

Про це повідомила Державна екологічна інспекція у Вінницькій області на своїй сторінці у Facebook.

На підставі наданих матеріалів правоохоронними органами Інспекцією, згідно Методики розрахунку розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів, проведено розрахунок розміру відшкодування збитків, загальна сума яких становить 9 328 617 ( дев’ять мільйонів триста двадцять вісім тисяч шістсот сімнадцять) грн 98 коп. 

Нагадуємо, що 09.06.2019 року біля с. Збаржівка Погребищенського району Вінницької області, в наслідок дорожньо-транспортної пригоди виникло загорання автомобіля. В результаті пожежі було пошкоджено вантаж автомобіля, а саме тару, в якій знаходились засоби захисту рослин. Як наслідок хімічні речовини потрапили у водний об’єкт що розташований на річці Фоса, що є притокою р.Рось.

Зазначені матеріали направлені до Погребищенського відділення поліції Калинівського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors