Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Дитячо-юнацька спортивна школа “Зміна” відсвяткувала своє 23-річчя
Дитячо-юнацька спортивна школа “Зміна” відсвяткувала своє 23-річчя
Четвер 1 Липня, 2021

30 червня у Білій Церкві відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 23-ї річниці з дня заснування комунального закладу Білоцерківської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа «Зміна».

Про це повідомила преслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

Учасників та гостей заходу привітала начальник відділу з питань фізичної культури і спорту – заступник начальника управління з питання молоді та спорту Білоцерківської міської ради – Валентина Коросько. Вона побажала закладу подальшого процвітання, а вихованцям – успіхів та перемог.

До вітань також долучився директор ДЮСШ «Зміна» Олексій Киривошеєв. Він виcловив вдячність місцевій владі, спонсорам та батькам за всебічну підтримку: «Збірні команди юнаків відділення футболу з гідністю представляють наше місто в різноманітних обласних та всеукраїнських турнірах, стаючи їхніми призерами та переможцями. Тож, маємо чітке переконання, що у і в майбутньому вихованці нашого закладу  достойно захищатимуть честь  нашої країни і на міжнародному рівні».

Також вихованцям закладу були врученні подарунки від громадської організації «Білоцерківська міська федерація футболу» – комплекти форми

Після урочистої частини присутні мали змогу спостерігати яскраві виступи вихованців закладу, які відбувались одразу на чотирьох локаціях.

Загалом в ДЮСШ «Зміна» наразі функціонують 4 відділення: футболу, хокею з шайбою, веслування на байдарках і каное  та фігурного катання на ковзанах. Так як футбол є масовішим видом спорту – на урочистий захід були запрошені вихованці саме цього відділення.

На жаль, сезон 2020-21 рр. у зв’язку з протиепідемічними заходами,  вийшов дещо неповним, та все ж таки, здобутками команд відділення футболу можна пишатися.

Досягнення у Чемпіонаті Київської області з футзалу серед юнаків:

– 2006 р.н., тренер Шевченко С. – ІІ місце;

– 2008 р.н., тренери Кривошеєв О., Сахно О. – ІІІ місце;

– 2010 р.н., тренери Сахно О., Меркушев В. – ІІ місце;

– 2012 р.н., тренер Юрковський А. – І місце;

– 2014 р.н., тренер Подколзін Д. – ІІ місце.

Досягнення у Чемпіонаті Київської області з футболу серед юнаків:

– 2012 р.н., тренер Юрковський А. – І місце;

– 2010-11 р.н., тренер Меркушев В. – 3 місце.

Досягнення у Чемпіонаті України з футболу:

– 19, тренер Поздняков О. – VIII місце в групі;

– 17, тренери Кривий В. та Шевченко С. –  VII місце в групі;

– 15, тренери Шевченко С. та Кривошеєв О. – ІІ місце в групі.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors