Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Динамо” в драматичній серії пенальті поремогло в фіналі Кубка України (Відео)
“Динамо” в драматичній серії пенальті поремогло в фіналі Кубка України (Відео)
Четвер 9 Липня, 2020

8 липня в Харкові відбувся фінальний матч Кубка України, в якому Київське “Динамо” здобуло перемогу над полтавською “Ворсклою”.

Таким чином “Динамо” 12-й раз у історії виграло Кубок України.

Фінальну гру вперше в історії судила жінка Катерина Монзуль.

«Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) – 1:1, по пенальті 8:7

Голи: 0:1 – Руслан Степанюк (11). 1:1 – Вербіч (28)

Старт матчу для “біло-синіх” видався невдалим. Вже на 10-й хвилині “Ворскла” повела в рахунку – Руслан Степанюк на дальній стійці замкнув передачу Ібрагіма Кане з правого флангу.

На 28-й хвилині підопічні Олексія Михайличенка зрівняли рахунок. Де Пена скинув м’яч головою на лінію воротарського після подачі з правого флангу від Кендзьори, а Вербич майстерно розвернувся та пробив у дальній кут – 1:1.

На 70-й хвилині “Динамівці” вдруге відправили м’яч у ворота полтавської команди – Шепелєв замкнув передачу Кендзьори з правого флангу. Однак, Катерина Монзуль не зарахувала гол через пасивний офсайд у Вербича.

Таким чином, з’ясування володаря Кубка України перейшло до овертаймів, де команди обійшлися без забитих м’ячів.

Серія пенальті видалася драматичною. Після семи точних ударів від футболістів кожної з команд, Бущан парирував удар Сапая, а Різник відбив постріл Миколенка у правий нижній кут. Наступним у “Ворскли” підійшов бити Баєнко і запустив м’яч занадто вище воріт, а центральний захисник “Динамо” Артем Шабанов реалізував свій 11-метровий чим приніс киянам довгоочикуваний трофей.

Таким чином “Динамо” зрівнялося з “Шахтарем” за кількістю титулів, виграних за часів незалежності України. У “гірників” та киян тепер по 35 трофеїв.

Відео найкращих моментів 1 тайму:

Відео найкращих моментів 2 тайму:

Серія пенальті:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors