Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > До озеленення Білої Церкви залучено іноземних спеціалістів
До озеленення Білої Церкви залучено іноземних спеціалістів
П’ятниця 28 Лютого, 2020

26 лютого у Білій Церкві відбулася зустріч із ландшафтним архітектором із Польщі Мирославом  Штукою. Зустріч проводилася у рамках проєкту “Впровадження інноваційних та безпечних для клімату рішень концепції smartcity”.

Про це повідомила прес-служба Білоцерківської міської ради.

Вже другий рік поспіль активісти разом із департаментом житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради працюють над інтерактивною картою зелених насаджень SMART Green БЦ. Відтепер містяни можуть дізнаватися про якість насаджень, сповіщати відповідальні підрозділи про аварійні дерева та самостійно контролювати рівень озеленення у своєму районі.

Тож до розробки стратегії озеленення міста Біла Церква було запрошено архітектора, який працював над проєктами у ОАЕ, Китаї, Великобританії та Франції.

На зустріч із Мирославом Штукою зібралися представники департаменту житлово-комунального господарства, управління архітектури та містобудування Білоцерківської міської ради, архітектори та представники туристичної галузі міста.

У ході заходу архітектор розповів про власні розроблені та впроваджені проєкти закордоном та про своє бачення впровадження стратегії озеленення у місті. Пан Мирослав вважає, що Біла Церква має великий потенціал для створення «зеленого каркасу», який стане окрасою міста. У травні ц.р. він надасть свої пропозиції щодо впровадження цієї ідеї у життя.

Під час зустрічі пан Штука відповів на професійні питання гостей заходу, що стосувалися представлених проєктів.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors