Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Депутати від партії «Слуга народу» відкрили перші громадські приймальні у Білій Церкві (Відео)
Депутати від партії «Слуга народу» відкрили перші громадські приймальні у Білій Церкві (Відео)
Понеділок 17 Лютого, 2020

У Білій Церкві відкрили свої громадські приймальні народні депутати України Ольга Коваль та Валерій Колюх. Народні обранці наголосили – це перші офіційні приймальні «Слуг народу» у місті та Білоцерківському районі.

Тепер для жителів Білої Церкви, яка входить до 90-го округу, працюватиме приймальня Ольги Коваль, а проблематику Білоцерківського району охоплюватиме приймальня Валерія Колюха.

На відкритті були присутні міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Юрій Савчук, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Анна Олійник, громадські активісти та представники бізнесу.  А також – депутати-однопартійці з Київської області та інших округів: Сергій Бунін, Микола Галушко, Олександр Горобець та Андрій Богданець.

«Часто та керівникам міст і сіл буває важко достукатися зі своїми проблемами до центральних органів влади. Для підсилення їх голосу ми відкриваємо такі громадські приймальні», – заявила Ольга Коваль. Вона також зазначила, що безпосереднє спілкування з громадянами – її обов’язок, як народного депутата.  

Мер Білої Церкви подякував за запропоновану підтримку та перерахував головні проблеми міста: «Багато за останні роки накопичилося інфраструктурних проблем: мости, водогони, тепломережі і тому подібне… Хоча в умовах децентралізації наші бюджети збільшились, але враховуючи, що тривалий час у цих сферах взагалі нічого не робилося, тепер усім містам надзвичайно важко вирішувати самотужки ці питання. Тому ми будемо сподіватися на вашу підтримку і у хорошому сенсі «лобіювання» інтересів жителів Київщини», – зазначив Геннадій Дикий.  

Обидві громадські приймальні розташовані за адресою вул. Богдана Хмельницького 28, оф. 25.  Вони працюватимуть три дні на тиждень: у вівторок, середу та четвер. Кваліфіковані юристи-помічники надаватимуть громадянам юридичну та правову допомогу. Самі народні депутати працюватимуть тут згідно з офіційним графіком роботи в округах, опублікованому на сайті Верховної Ради.

Того ж дня народні депутати Ольга Коваль та Валерій Колюх відвідали Білоцерківський національний аграрний університет, щоб поспілкуватися з викладачами та керівництвом закладу щодо освітньої реформи в Україні. Візит відбувся на запрошення ректора закладу Анатолія Даниленка.

Спілкування та дискусія з освітянами тривала майже дві години. Мова йшла про особливості реформи системи вищої освіти та підготовку нового законопроекту про професійну освіту. Сторони домовилися продовжити діалог під час наступних зустрічей.  

Нагадаємо, Ольга Коваль обрана в загальнодержавному багатомандатному окрузі по списку партії «Слуга народу» під №58. Вона є головою підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій. Валерій Колюх, обраний народним депутатом по мажоритарному округу №92, головує у підкомітеті з питань науки та інновацій.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors