Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Депутатка від “Слуги народу” Анна Скороход звинуватила офіс президента в репресіях (відео)
Депутатка від “Слуги народу” Анна Скороход звинуватила офіс президента в репресіях (відео)
Четвер 14 Листопада, 2019

Депутатка звинувачує владу у затриманні свого чоловіка Олексія Алякіна через те, що вона не підтримала відкриття ринку землі та інші її голосування всупереч позиції фракції.

“Сьогодні за мої політичні уподобання, мої політичні бачення і за те, що я не голосувала так, як мені вказувала фракція, за дорученням одного з замів голови Адміністрації президента, одного з замів генерального прокурора Касько, мого чоловіка було затримано незаконно. Підставою стали мої голосування в залі, відстоювання державної власності ГТС, а також червона кнопка проти відкриття ринку землі”, – заявила Скороход.

Рішення про затримання незаконне. Підставою став запит Російської Федерації від 2017 року. До цього ніяких питань не було, а тут саме після червоної кнопки йде затримання мого чоловіка”, – заявила вона.

Вона також заявила, що коли під час виборів вони підтримували Володимира Зеленського, “ніхто не думав, що потім нас будуть ламати через коліно і діяти тими методами, які зараз роблять”.

Голова фракції “Слуга Народу” Давид Арахамія заявив: Скороход виключать з фракції, а її “стрьомним” чоловіком займуться правоохоронні органи.

Юлія Тимошенко звернулася фракції “Слуга Народу”: “Це велика мужність – пробачати людям їхню чесну позицію. Якщо зараз ви не станете на захист однієї вагітної жінки та її родини, коли арештували її чоловіка за те, що вона вчора проголосувала проти ринку землі – якщо ви не захистите, навряд чи хтось захистить”.

Анна Скороход обрана по одномандатному мажоритарному округу № 93 на Київщині, який включає в себе міста Переяслав-Хмельницький, Ржищів, Богуславський, Кагарлицький, Миронівський та Рокитнянський райони.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors