Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Чиновника Київської ОДА звільнено через незадовільну роботу в умовах протидії поширенню Covid-19
Чиновника Київської ОДА звільнено через незадовільну роботу в умовах протидії поширенню Covid-19
Понеділок 27 Квітня, 2020

Виконуючого обов`язки директора департаменту охорони здоров’я Київської області Максима Іонова звільняють з 4 травня. Відповідне рішення опубліковане на сайті КОДА.

Згідно з розпорядженням Київської ОДА від 24 квітня Максима Іонова звільнили з посади в.о. директора департаменту охорони здоров’я Київської області з 4 травня поточного року. Причиною звільнення вказується “невідповідність займаній посаді в період випробувального терміну”.

Зазначається, що причиною відставки стала низка недоопрацювань Іонова у поточній діяльності, а саме:

  • затягування із закупівлями для медичних потреб, а також засобів індивідуального захисту за кошти обласного бюджету. Адже, проведення закупівель і укладення договорів – це виключна відповідальність Департаменту охорони здоров’я, як головного розпорядника коштів;
  • відсутність системної роботи із профільними обласними закладами та комісіями обласної ради;
  • зволікання з підготовкою розподілу субвенції на заклади охорони здоров’я, враховуючи доплату медикам;
  • відсутність ефективної організаційно-координаційної ролі в роботі департаменту в умовах протидії поширенню коронавірусу Covid-19.
Розпорядження КОДА про звільнення Максима Іонова


Відповідно до розпорядження голови КОДА № 212-к, Максим Іонов пройшов на цю посаду за конкурсом з випробувальним строком 6 місяців. Його призначив тодійшній голова області Олексій Чернишов, документ підписано 6 грудня 2019 року. До кінця випробувального терміну він недопрацював 1 місяць.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors